Mogelijkheden

Er zijn verschillende methodes, trainingen en sessies om zowel als individu als met een team inzicht te krijgen. Dit kan vanuit de theorie, op basis van een oefening of door deel te nemen aan een opstelling.

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bekijken we samen welke opties het beste op jouw behoefte aansluiten.

Ben jij klaar voor de eerste stap ?

Sessies Begeleide Intervisie (team verband, voor organisaties/ bedrijven)

Neem met elkaar de ruimte om stil te staan hoe het het met een ieder is. Kijk naar patronen en dynamieken en krijg hierdoor inzicht in jezelf en in de groep. Dit resulteert in bewustwording en vertrouwen in welke mogelijkheden jullie hebben.

Individueel Coaching Traject

Neem voor jezelf de ruimte om stil te staan hoe het met je is, kijk naar je patronen en dynamieken en krijg hierdoor inzicht in jezelf. Dit resulteert in bewustwording en vertrouwen in welke mogelijkheden je hebt.

Training vanuit Spoor voor Verbinding

In het huidige zorgstelsel zitten knelpunten. Hoe je hierin zelf en met elkaar een gezonde beweging in kunt maken is de essentie van deze training. Hoe houd of krijg je verbinding met elkaar bij spanning, onmacht, druk en ziekte. Deze training wordt op maat gegeven. Deze training wordt op maat gegeven vanuit dit expertisecentrum.

Workshop: Wie Ben Ik (in samenwerking met IVT)

Dit is een workshop in een kleine groep met maximaal 6 personen, 3 hele dagen voor jezelf. Krijg meer inzicht in wie je bent, in je kwaliteiten en in patronen die tegenwerken. Daarna heb je hanvatten die helpen bij meer bij jezelf blijven.

Traject: Safe & Sound Protocol (in samenwerking met IVT)

Dit is een hulpmiddel vanuit de Polyvagaaltheorie. Wanneer je last hebt van terugkerende stress of spanning, je steeds maar niet je passie kan vinden of je geen vertrouwen hebt, dan kan deze methode passend zijn.

Referenties

  • Persoonlijke sessie
    "De rust die Anneloes uitstraalde en het goed doorvragen vond ik heel fijn. Anneloes voelde goed aan waar mijn behoeftes lagen."
  • Bedrijfs-sessie
    "De mooie inzichten die ik kreeg tijdens de sessie vond ik heel waardevol."
  • Persoonlijke sessie
    "Bij Anneloes voelde ik mij meteen op mijn gemak."